Rozhodnite o Dobrovoľníkovi roka Trenčianskeho kraja 2013!

Categories: DRTNK 2013

Posledný januárový deň znamenal koniec možnosti nominovať dobrovoľníkov na ocenenie Dobrovoľník roka Trenčianskeho kraja 2013.Ide o tretí ročník podujatia, ktoré je zamerané na dobrovoľnícku činnosť mladých ľudí vo veku 14 až 30 rokov. Podujatie je organizované Radou mládeže Trenčianskeho kraja, Apache Entertainment a JEF Trenčín a jeho cieľom je pozdvihnúť povedomie o ľuďoch, ktorí svojou prácou pomáhajú iným.  Možnosť nominovať využilo viacero organizácií a neformálnych skupín trenčianskeho kraja. Celkovo bolo zaregistrovaných 18 nominantov, z ktorých  odborná päťčlenná komisia vyberie víťazov v štyroch kategóriách v následujúcich dvoch týždňoch.

Profily nominantov sú zverejnené na fanúšikovskej stránke Dobrovoľník roka Trenčianskeho kraja a na sociálnej sieti Facebook. Práve cez túto sociálnu sieť bude spustené verejné hlasovanie  o najobľúbenejšieho dobrovoľníka dňa 5. februára. Hlasovanie potrvá do 15. februára 2014. Hlasovať môžte na facebook.sk/dobrovolnik.org

Nominant s najvyšším počtom „hlasov“ bude ocenený na slávnostnom galavečeri ako víťaz piatej- bonusovej  kategórie. Slávnostný akt ocenenia sa uskutoční dňa 22. februára 2014 v Klube Lúč, ktorého súčasťou bude aj hudobný kultúrny program.  Všetci priaznivci dobrovoľníctva sú  srdečne vítaní.

Author: Martin Labudík